1Tapiza

1Tapiza és des de fa més de vint anys especialista en el desenvolupament de moble auxiliar entapissat, presentant propostes que abasten des dels dissenys més clàssics fins als més actuals.

Els detalls són els que fan destacar la qualitat dels nostres dissenys. Creiem en la tradició i en l'elaboració artesanal. El nostre equip ofereix tota la seva dedicació per crear peces úniques, fabricades i dissenyades 100% a Espanya.

Capçalers, bancades, arcons, sabaters i pufs són els nostres productes més característics acompanyats de coixins o miralls que doten els espais d'una decoració especial, tenint sempre presents la comoditat i el confort en les nostres propostes. Estètica i funcionalitat van de la mà.

Gràcies a vosaltres, professionals de l'hàbitat, hem estat capaços de perseverar amb més il·lusió i mitjans, sentint-nos part d'aquesta gran família que acumula professionalitat, coneixements i sacrifici.

En aquest espai es recullen les darreres propostes projectades per 1Tapiza per a la part de mobiliari auxiliar i decoració de l' hàbitat.

Ofertes de treball relacionades