Tècnic/a de I +D

Alnut Carlet

Inscripcions tancades

A Alnut som especialistes en el desenvolupament i elaboració d'una àmplia gamma de productes d'alimentació infantil i per a tota la família, adaptant-nos a totes les etapes i necessitats dels nostres clients tenint sempre en compte les singularitats dels diferents mercats en els quals estem presents.

T'ajudem a mantenir una alimentació saludable adaptada al teu ritme de vida, en qualsevol moment i en qualsevol lloc, avançant sempre en el nostre compromís amb l'entorn natural i amb la societat.

Treballem activament per convertir-nos en el lloc ideal per a qui busqui un projecte on créixer i desenvolupar-se.

Funcions

Treballaràs en innovació i desenvolupament de nous productes així com en millora dels existents, optimitzant al seu torn els processos, per obtenir el millor producte que faci que el client opti per la nostra marca.

S'ofereix

Jornada completa.

Requisits

  • Si tens experiència en desenvolupament de nous productes per a la Indústria alimentària, t'agrada afrontar reptes i busques treballar en equips transversals en un apassionant projecte de creixement, és la teva oportunitat per unir-te al nostre equip.
  • Formació de Grau en Ciències vinculades amb l' alimentació: Biologia, Tecnologia dels Aliments, Química, Nutrició, Cuina, Ciències gastronòmiques o similars.
  • Ets una persona proactiva i amb capacitat de prescripció, estàs al tant de les noves tendències i desenvolupaments en matèria d'alimentació natural i amb almenys 2 anys d'experiència en departaments d'R+D preferiblement en indústria alimentària.