Funcions
- S'ocuparà de l'organització, així com de l'elaboració i condimentació dels àpats, amb subjecció al menú i règims alimentaris que proposarà per a la seva aprovació a la direcció del centre i supervisió del departament mèdic.
- Supervisar els serveis ordinaris, especials i extraordinaris que diàriament es comuniquin.
- Disposar entre el personal de cuina, el muntatge dels carros amb els menús elaborats. Vigilar l' emmagatzematge i control dels aliments, mirant de subministrar els articles d' aquesta al magatzem, vigilant el seu estat, que s' encarregarà de treure, a mesura que es necessiti per a la seva confecció dels diferents serveis a realitzar.
- Recontar les existències amb els administradors dels centres, comunicar a la direcció les faltes que vegi i tenir en compte que el personal al seu càrrec compleixi amb la seva activitat professional, vigilar també la seva higiene i la seva uniformitat.
- Supervisar el manteniment, en perfectes condicions de neteja i funcionament de la maquinària i estris propis del departament tals com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc.
- Realitzar totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin en consonància amb el seu lloc de treball i qualificació professional.
S'ofereix
- Contracte de substitució.
- Salari segons conveni.
- Treball a torns.
- Jornada completa.
Requisits
- Disponibilitat per treballar de dilluns a diumenge i festius; a torns.
- Es valorarà experiència prèvia en el sector.